مقاله در رابطه با نان لواش سنتی ایران
نان لواش از نان های مورد علاقه مردم ایران و برخی از کشور های همسایه است طرز تهیه آن بسیار تنوع زیادی دارد .
که یکی از بهترین دستگاههای تولید نان های مسطح به روش صنعتی توسط چانه گیر خمیر اتوماتیک ماشین سازی مرشدی انجام می شود.
تاریخچه نان لواش:
نان لواش را در زبانهای و فرهنگ های مختلفی از جمله ارمنی، ترکی استامبولی، گرجی و حتی کردی را نانی کم حجم با ضخمات حدود سه میلیمتر که از خمیر فطیر به دست می آید می شناسند.
این نان در ایران در ابعاد بزرگی پخته می شود که معمولا در کشور های دیگر در ابعاد کوچک تهیه می شود.
ثبت جهانی :
جالبه بدانید که این نان جزو میراث فرهنگی ارمنستان در یونسکو به ثبت رسیده است و با توجه به قدمت حدود 800 ساله در ایران، ایران هم درخواست ثبت مشترک را به عنوان میراث خود دارد.
کیفیت تولید شده :
نان قسمت عظمی از سبد غذایی خانواده ها را در دنیا تشکیل می دهد در کشور ایران تنوعی زیادی در نان وجود دارد نان های سنتی که قالبا به نان های مسطح شناخته می شوند مانند نان بربری،سنگک و نان تافتون نیازمند توجه در ارتقای کیفیت ملموس است.
میزان دور زیر نان های پخته شده در ایران طبق مطالعات و جامع آماری نزدیک به 30 درصد تخمین زده شده است که می توان با بهینه کردن روش پخت نان های مسطح میزان دور زیر یا ضایعات نان را به حداقل رساند که یکی از مهمترین پارامتر های بالا رفتن کیفیت نان تولید شده فرآیند تخمیر است که نقش زیادی در کیفیت نان تولید شده دارد.
کلام آخر:
باید توجه داشت که طبق مطالعات انجام شده پارامتر های مانند مخمر تر یا جوش شیرین به همراه مخمر خشک در تغییر فرمولاسیون و نحوه و مقدار استفاده از بهبود دهنده های جانبی تاثیرات مهمی در کیفیت نان ایجاد می کند در عین حال تغییرات زیادی در نحوه تولید نان لواش سنتی و نان لواش صنعتی وجود دارد که تیم تحقیق و توسعه ماشین سازی مرشدی موفق به طراحی و تولید دستگاهی با عنوان چانه گیر خمیر اتوماتیک شده است که اولویت اصلی این دستگاه بالا بردن کیفیت نان تولید شده است.
ماشین سازی مرشدی جهت رفاه حال مشتریان عزیز اقدام به فروش قطعات یدکی دستگاه به صورت آنلاین در فروشگاه مرکزی خود نموده است.
منبع مقاله : نان لواش